Bel: 0523 208 007 of mail:

SESSION boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Inprikken op aanwezige techniek


Samenstelling:

Band, incl. FX


SESSION boeken bij Artist Agency Nederland

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razendsnel actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL! Coverband sensatie SESSION boeken? Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en beschikbare data!

SESSION bandleden

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en – optioneel en aanbevolen – 2 blazers. Daarmee weet de band keer op keer een onvergetelijk optreden neer te zetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten. Daarnaast deelde SESSION als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:

Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Dries Roelvink, George Baker, André Hazes, Gordon, Frans Duijts, Glennis Grace, Vengaboys, Jannes, Big Black & Beautiful, Berget Lewis, Xander de Buisonjé en Ilse DeLange.

SESSION optredens

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een groot feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is! De show van SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van onze show. We laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement – en het wordt altijd een succes, elke keer weer. Wil je het zelf een keer ondergaan? Kom dan eens kijken bij een van de vele openbare optredens. Door alle elementen die SESSION maken tot wat het is, overstijgt SESSION het begrip ‘coverband’ en weet de groep voor elk festival een audiovisueel spektakel te brengen dat met recht totaalentertainment mag heten.

SESSION repertoire

Door de uitgekiende mix van nummers, de geweldige zangsectie, de interactie, de aansluitende lichtshow en de synchroon met de show lopende videos, weet SESSION het festivalpubliek de hele avond geboeid te houden én weet het op een vriendelijke manier overwicht op het publiek te hebben. Het wordt gegarandeerd een lange avond meezingen en meedansen! De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect synchroon loopt met wat de band speelt.

Wat kun je verwachten? Bij het ene nummer loopt er tekst mee zodat je kan meezingen, terwijl bij het andere nummer de speciaal voor SESSION gecreëerde visuals voorbij komen die perfect meelopen met de bewegingen die de zangsectie maakt. Op deze manier zorgt SESSION ervoor dat een optreden geen moment hetzelfde is, maar een continu veranderend audiovisueel spektakel.

SESSION boeken in combinatie met een artiest

SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Leona Philipo, George Baker en Wolter Kroes kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION. SESSION deelde als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:

Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Eva Simons, André Hazes, Roxeanne Hazes, Rob de Nijs, Dries Roelvink, George Baker, Frans Duijts, Glennis Grace, Corry Konings, Charly Luske (TVOH), Jannes, Big Black & Beautiful, Martin Morero, Berget Lewis, Ilse DeLange, Xander de Buisonjé en velen meer…

Extra opties… SESSION boeken met:

  • Maximizers All-round DJ: € 650,-
  • Blazerssectie 2 personen: € 750,-
  • SFX pakket met Stage flames, Fury Jetts, Stage Sparklers, Confetti: € 500

Session boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Informeer vandaag nog naar beschikbare data of om meteen een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...