Bel: 0523 208 007 of mail:

Sharon Doorson

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.250
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. B-set


Samenstelling:

1 persoon


Sharon Doorson boeken bij Artist Agency Nederland

Al op jonge leeftijd ontdekte Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Al op zesjarige leeftijd  won ze de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat werd niet haar laatste talentenshow. Op haar zeventiende, na 10 jaar danservaring en 2 jaar musical- en zangles, besloot ze mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show bracht haar de meidengroep Raffish, waarmee ze meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything’. Na het binnenhalen van haar diploma aan de Popacademie NPAC, te Utrecht, deed ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam en werd aangenomen. Sharon Doorson boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Afgestudeerd conservatorium

Afgelopen jaar studeerde Sharon af aan het conservatorium en stort zij zich volledig, net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé, op haar solocarrière! Ze tekende onlangs een contract bij muzieklabel Cloud 9 Music. Sharon: “Mijn stijl wordt een mix van pop en dance, mooie liedjes met sterke vocalen en teksten waarin iedereen zich kan vinden. Ook ga ik zelf nummers schrijven in combinatie met bekende- en minder bekende componisten en tekstschrijvers. Ik heb er ontzettend veel zin in met de mensen bij Cloud 9 Music, mede omdat de lange termijn visie van hen helemaal aansluit bij wat ik graag wil”.

Fail In Love

Eind 2012 lanceerde Doorson haar eerste single ‘Fail In Love’, welke direct door alle grote landelijke radiostations werd gedraaid. Het nummer bereikte een 14e positie in de Nederlandse Top 40 en stond maar liefst 15 weken genoteerd. Ook haar tweede single is direct een hit: ‘High On Your Love’ werd net als haar voorganger gebombardeerd tot 538 Dance Smash en bereikte meteen de top 10 in de iTunes Top 100. In mei 2013 verschijnt Sharon’s debuutalbum.

Sharon Doorson boeken

Sharon Doorson boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Sharon Doorson neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Sharon Doorson . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...