Bel: 0523 208 007 of mail:

Skoften Sloopservice

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 850,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Skoften Sloopservice boeken bij Artist Agency Nederland

Skoften.net komt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice! De Sloopservice ken je van de wekelijkse ‘Breek de Week’-mixen: 3 minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies. Skoften Sloopservice boeken doe je bij Artist Agency Nederland!

Skoften.net

De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen. Meet Tim, een klein beetje happy, die elke avond zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN!

Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig… Een avond met De Sloopservice is als een rollercoaster zonder stoeltjes. Kapot. Wanneer je dacht álles al achter de draaitafels te hebben gezien, bereid jezelf dan maar alvast voor…

Skoften.net facts:
– 1.500.000 unieke bezoekers op de site
– 285.000 Facebook likes
– 17.000 Instagram volgers

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...