Bel: 0523 208 007 of mail:

SPOT! boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

2x 50 + 1x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. geluid tot 800 pers


Samenstelling:

5 personen


SPOT boeken bij Artist Agency Nederland

SPOT! is een super leuke, frisse en enthousiaste allround coverband die bestaat uit vijf jonge, energieke muzikanten. Gekenmerkt door het moderne podiumplaatje, opvallende kleding en het eigentijdse repertoire brengt de band entertainment anno nu. SPOT boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

SPOT! is een band met een veelzijdige zangeres die ook toetsen speelt, een top bassist die ook kan drummen, een zingende gitarist die ook opvallend goed kan rappen, een front met drie entertainers die elkaar afwisselen, oftewel een band waar veel gebeurt op het podium en die als geen ander weet dat het publiek vermaakt moet worden.

Oude en gloednieuwe hits worden in een uniek en eigentijds jasje gestoken en door gebruik te maken van unieke acts is er véél interactie met het publiek. Koppel hier het enthousiasme, het allround repertoire en hun onuitputtelijke energie bij aan en het feest barst gegarandeerd los!

Ondersteund door professioneel licht en geluid op maat raakt SPOT! de juiste snaar op elke party. De band is geschikt voor feesttent, café, kermis, discotheek, bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander feest waar het dak er af van moet! Kortom: SPOT! is interactief, energiek, maar vooral een beleving die je pakt van begin tot eind!

SPOT boeken

Coverband SPOT boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van SPOT neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van SPOT! Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk, maar wacht niet te lang: deze band gaat als een speer!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...