Bel: 0523 208 007 of mail:

Stef Classens boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Stef Classens boeken bij Artist Agency Nederland

Fris, speels en altijd in voor een lolletje; dat is Stef Classens! In 2014 won hij de derde editie van het televisieprogramma: De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. In 2020 wist hij de finale te behalen van The Voice Of Holland, waarbij hij team Waylon vertegenwoordigde en eindigde als tweede. Naast zijn solo-project is Stef ook actief in de band HANDED en de populaire coverband NOAH. Een optreden van Stef Classens boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Boekingen Stef Classens

Een optreden van Stef Classens boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Stef Classens inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Stef Classens neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Stef Classens. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.
Onder zijn pseudoniem ‘Handed’ verscheen eerder zijn single met bijbehorende videoclip genaamd “F**k Up Again”. De single – een samenwerking met het Duitse DJ duo ‘Adaptiv’ – heeft vele zomerse invloeden en een hoog radio play gehalte. Wil jij Stef Classens zien schitteren op het podium? Vraag vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op van deze populaire zanger. En wie weet staan hij binnenkort op jouw evenement… Stef Classens boek je bij Artist Agency Nederland. Onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...