Bel: 0523 208 007 of mail:

STTRBSTN (Stuiterbeesten)

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 850
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


STTRBSTN (spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’) is een DJ-act met één DJ én één MC. Ze draaien sexy freestyle: bubbling, trap, house, EDM, hardstyle en rauwe hardstyle. STTRBSTN is een upcoming duo dat muziekstijlen naadloos tot één geheel combineert alsof het een vruchtentaart is, wat ze zelf Sexy Freestyle noemen. Niemand op de dansvloer mag stil staan, wat onmogelijk is tijdens hun energieke optredens. Zelfs goudvissen zullen twerken zoals Miley Cyrus.

Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN  dat spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke DJ/MC-acts van het moment. Met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows zetten ze al sinds 2014 overal en nergens de boel op stelten! De eerste twee jaar van hun carrière stonden ze al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk inclusief grote festivals waaronder Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN bouwt altijd een feestje, waar en met wie dan ook!

Muzikaal gezien wordt hun sound regelmatig omschreven als Freestyle of Eclectic, maar zelf noemen ze het Fissastyle! Want STTRBSTN is écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan allemaal in hun eigen sausje gegoten. Daarnaast produceren ze ook zelf muziek en doken ze eerder al de studio in met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Breakin’ Borders By Blending Beats!

STTRBSTN = FISSA²!

STTRBSTN on stage is net als een Happy Meal: ze weten altijd te verrassen. Terwijl Lau Savano (the wizard behind the wheels of steel) de lekkerste tracks aan elkaar mixt, gebruikt Emergio (the hypemaker) zijn overheersende stem om iedereen op de dansvloer te laten stuiteren. Of het nou oldschool bubbling is, commerciële EDM of zelfs Trap en Hardstyle: alles kan, behalve stil staan. Don’t wait longer, because STTRBSTN (stuiterbeesten) is takin’ over!

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...