Bel: 0523 208 007 of mail:

The Given Horse boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 40 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set


Samenstelling:

2 personen


The Given Horse boeken bij Artist Agency Nederland

Radio 3FM noemde het ‘Een stoerdere versie van Acda en de Munnik’. Frontmannen van dit duo zijn Marius van der Leij en Johannes Peetsma. Ze tourden in maart 2015 een maand door Japan met als doel in één maand tijd zo famous mogelijk te worden. Dit werd als serie uitgezonden via Flabber en enorm goed bekeken. In januari 2013 deden ze al iets vergelijkbaars. Ze vertrokken toen zonder voorbereiding naar Amerika om te overleven als straatartiest. Hoe het ze verging is te zien op hun YouTube-kanaal. The Given Horse boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De Wereld draait door

The Given Horse was te zien in o.a De Wereld Draait Door, ZappLive en met volledige band speelden ze menig maal bij 3FM. Tijdens Eurosonic/Noorderslag waar ze meerdere keren speelden kregen ze lovende recensies van verschillende landelijke platforms. Ook het laatste project waarbij ze met muziek probeerden geld terug te halen uit Griekenland was een succes. Als kers op de taart wonnen ze eind 2015 de publieksprijs van de Friese PopAwards!

3FM DJ Domien Verschuuren : ‘Dit is een band om in de gaten te houden’
3voor12: ’The Given Horse is een band waar je ontzettend vrolijk van wordt.’

Academie voor Popcultuur

Marius en Johannes leerden elkaar kennen op de Academie voor Popcultuur en er was vrijwel gelijk een klik door de gelijkenissen die ze in elkaar zagen: twee jongens opgegroeid in een plattelandsdorp met een opvallend gelijke jeugd. Eerst werden de pijlen gericht op een rondreis door Europa totdat Marius een telefoontje deed naar Johannes met het bericht dat hij twee tickets had geboekt naar Miami. Zodoende maakten ze een rondreis: Miami, New Orleans en Memphis. Met een melodica, gitaar en een handycam legden ze vast hoe ze probeerden te overleven als straatartiest wat vervolgens werd uitgezonden via Spunk!. Eenmaal teruggekomen in Nederland werd het duo versterkt door een volledige band en werd een EP geschreven over de reis naar Amerika.

Doorbreken in Japan

Twee jaar na het avontuur en veel ervaring rijker werd het tijd voor een nieuwe reis. De tickets naar Japan zijn geboekt op het moment dat het idee boven kwam drijven. Het plan was om zonder voorbereiding zo beroemd mogelijk te worden in 4 weken tijd. Dit keer werden er afleveringen gemaakt die werden uitgezonden via Flabber. Je kunt zien hoe de gillende Japanse meisjes reageren op The Given Horse terwijl ze op straat spelen, hoe ze worden uitgenodigd om te spelen in een ski-resort en naakte Australiërs als publiek hebben, hoe ze wederom elkaar tatoeëren, hoe ze pogen op Japanse televisie te komen en hoe ze 14 optredens doen.

Publieksprijs Friese Popawards

Het heeft de Nederlander gemiddeld €1345,- gekost om Griekenland te redden. Dus bedachten de jongens om naar Griekenland te gaan en te kijken of ze dit geld terug konden halen. Door middel van straatoptredens en optredens in kroegen probeerden ze zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit is gefilmd en in de video is te zien hoe ze ontdekken hoe het is om geld met muziek te verdienen in een land dat financieel aan de grond zit. In datzelfde jaar wisten ze af te studeren aan de Academie voor Popcultuur en wonnen ze de Pubieksprijs van de Friese Popawards. Momenteel staat de agenda vol en zijn ze bezig met schrijven en opnemen van nieuwe liedjes.

The Given Horse boeken

The Given Horse boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. Een optreden van The Given Horse is nog nooit zo dichtbij geweest!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...