Bel: 0523 208 007 of mail:

The New Party boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set + FOH


Samenstelling:

Band


The New Party boeken bij Artist Agency Nederland

Maximaal genieten met The New Party – Dé spetterende live band van Nederland! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: het publiek is uitzinnig. Vol enthousiasme en plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show met veel interactie. The New Party boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The New Party – LIVE begeleiding van artiesten

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is ook te boeken als begeleidingsband voor tal van bekende artiesten. Arrangementen kunnen speciaal op maat worden gemaakt en ingestudeerd.

The New Party – Allround repertoire

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

The New Party – Service op hoog niveau!

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.

The New Party boeken?

The New Party boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Benieuwd naar de beschikbaarheid van The New Party? Neem vandaag nog contact op met ons om The New Party te boeken of om meer informatie aan te vragen. Artist Agency Nederland verzorgt exclusief de boekingen voor The New Party. Voor meer informatie kun je ook terecht op http://www.thenewparty.nl

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...