Bel: 0523 208 007 of mail:

The Night Flight boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.595
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


The Night Flight boeken bij Artist Agency Nederland

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven. The Night Flight boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Night Flight Repertoire

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, HipHop, classics en de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert gegarandeerd in een uitbundige feestsfeer voor zowel jong én oud! De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en uw eventuele wensen/voorkeuren. “Op een feest met The Night Flight ga je als een rollercoaster door de hitlijsten”

The Night Flight Feestgarantie

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet The Night Flight dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Spontane improvisaties, gastoptredens en heel veel interactie met het publiek zijn ingrediënten waarmee The Night Flight elk event op zijn kop zet. In een mum van tijd weet The Night Flight de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud! Iedereen die The Night Flight ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende reis rond de wereld van TOP entertainment en interactie.

The Night Flight boeken

The Night Flight boeken doe je bij Artist Agency Nederland. The Night Flight is geschikt voor zowel tentfeesten als ook op festivals en  bij corporate events. Voor meer informatie over een optreden van The Night Flight neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Night Flight. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om The Night Flight te boeken inclusief uitgebreid special FX pakket of allround DJ voor een hele avond feestgarantie. We vertellen je er graag over!

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...