Bel: 0523 208 007 of mail:

The Originals

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set en ledwall


Samenstelling:

5 personen


The Originals boeken bij Artist Agency Nederland

The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! Deze rasmuzikanten spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals is de meest muzikale interactieve live-act van Nederland. En dat maken de heren al jaren waar op oh zo vele podia in binnen- en buitenland.

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen…

100% interactief en super energiek
Het begint met een muzikaal verzoek, en dat doe je op het zaalpodium. Op deze bescheiden showspot in het publiek, staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar maakt aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en belangrijke rol in de show, zowel in de avondvullende als in de akoestische setting.

Op het zaalpodium word je vrolijk onthaald door ‘man in the middle’ Erik, die vanaf deze plek de sterren van de hemel zingt (of de lampen uit het dak) en zo zorgt voor een extra boost in het publiek. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Muzikaal vuurwerk en visueel spektakel
Vanaf het hoofdpodium spat de muzikaliteit het publiek in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.

Niet alleen de oren, maar ook de ogen worden verrast door The Originals. Het opvallende ledscherm in het decor is een wezenlijk onderdeel van de lichtshow en kan op maat worden ingezet. Hierop zijn ook bewegende visuals, animaties en boodschappen te zien tijdens de show.

Jarenlange ervaring in show en muziek
The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums).

Begin 2012 stapten de vier muzikanten na zes jaar samen uit De Coronas om met William erbij weer muziek te gaan maken als The Originals. Eerder hadden de heren al succes met acts als Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!

Je kunt The Originals boeken bij Artist Agency Nederland

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...