Bel: 0523 208 007 of mail:

The Pianohouse

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

In overleg


Samenstelling:

In overleg


Settings

Guitar@thePianoBar
150227-68-Foto-Pianohouse

Deze setting bestaat uit een pianist/zanger en een gitarist/zanger. Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, als achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs. Of gewoon als entertainment in café of restaurant. Alles is mogelijk!

Rhythm@thePianobar
150227-17-boskoop_1

Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische drummer zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uitbreiden met een tweede pianist/zanger erbij. De drummer klinkt niet zo hard als een uitversterkte drumkit, maar swingt zeker niet minder! Erg geschikt voor feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven, zoals bruiloften en kleine zalen tot 200 personen.


Gospel Rockers!

DO YOU SEE THE LIGHT? AMEN!!

GospelRockers, We’re on a mission from God! We got both kinds, we got Soul and Rock!!

Hierbij presenteren wij u de GospelRockers. Vier rasmuzikanten met een dikke bos krullen, zonnebril op de neus, gekleed in een zwart gewaad en gewapend met hun instrumenten. Muziek is hun ware passie, en na een bezoek aan de heilige Maria gebeurde het…    They saw the light! They are on a mission from God. Hallelujah!

Laat je meesleuren naar een klein kerkje in Harlem en zing mee met Oh happy day, I will follow him en Still haven’t found.  Na de Blues Brothers, James Brown, Aretha Franklin en Elvis hebben we nu de GospelRockers.


PianoHouse ‘The Band!’

PianoHouse “The Band” is de ultieme top-band met een totaal ander smaakje… (geschikt voor feesttenten/dorpsfeesten bruiloften/bedrijfsfeesten, voor jong en oud)!!! kortom iedereen die van soul en pop en rock & Roll houdt. Een strakke show voor, maar ook vooral samen met het publiek met maar een bekend doel; een supergaaf feest bouwen. Geweldige live artiesten op gitaar, piano, synths, samples en drums en laten je de swingende pop en rock van toen en nu op een totaal andere manier beleven. Naast de bekende klassiekers als o.a. The Pianoman, Hit The Road Jack en Proud Mary deinzen ze niet terug om u te laten swingen op Beyoncé, Micheal Jackson, Black Eyed Peas, Prince, Coolio en de KING OF ROCK ‘N ROLL!

Wees op tijd met boeken, voordat een ander je voor is. Er bestaat namelijk maar 1 PianoHouse “The Band”.


Huwelijks voltrekking
Live muziek tijdens de huwelijksvoltrekking is meestal een van de momenten waarover nog vaak wordt nagepraat.
Net dat stukje extra live sfeer waardoor het moment nog specialer wordt dan ze al is. Van een pianist/zang tot gitarist/zanger, het is mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden!


Voor meer informatie omtrent The Pianohouse neem je eenvoudig contact op met Artist Agency Nederland.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...