Bel: 0523 208 007 of mail:

The Rich and Famous

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl.techniek tot 500 personen


Samenstelling:

Band


The Rich and Famous boeken bij Artist Agency Nederland

THE RICH AND FAMOUS is een energieke en aantrekkelijke high-end coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam. Met tours in binnen,- en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privé feesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes! Een optreden van The Rich and Famous boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Rich and Famous boeken

Een optreden van The Rich and Famous boeken doe je bij Artist Agency Nederland. The Rich and Famous inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van The Rich and Famous neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Rich and Famous. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

The Rich and Famous bandleden

De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, OG3NE, Mr Probz, Van Velzen, Xander de Buisonjé, André Hazes jr. en vele anderen. Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.

The Rich and Famous extra opties

THE RICH AND FAMOUS is uit te breiden met haar LXRY Horns (Trompettist en saxofonist), SPECIAL-FX (sparkulars, CO2, confetti, frames) of een te gekke DJ. Bekijk de promofilms of kom langs bij een optreden en ervaar zelf hoe THE RICH AND FAMOUS uw feest tot een onvergetelijk succes maakt! Speciale wensen? We denken graag met je mee!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...