Bel: 0523 208 007 of mail:

The Sunclub boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

4 personen


The Sunclub boeken bij Artist Agency Nederland

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd. De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. The Sunclub inhuren voor jouw evenement? The Sunclub boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Sunclub – Summerjam

In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met “SUMMERJAM 2003” Inmiddels een dance – klassieker die maarliefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond! The Sunclub is helemaal terug “live on stage”.  In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hitsuccessen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij. Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen! Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!

The Sunclub boeken

Een optreden van The Sunclub boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van The Sunclub neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Sunclub. The Sunclub inhuren voor jouw evenement? Neem contact op, een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...