Bel: 0523 208 007 of mail:

This is Beethoven

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 7.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

Band


This is Beethoven boeken bij Artist Agency Nederland

THIS IS IT – THIS IS US – THIS IS BEETHOVEN! Zo kondigt één van de bekendste coverbands van Nederland haar nieuwe promotievideo aan. This is Beethoven laat op zeer overtuigende wijze zien dat de band klaar is voor 2020! Professioneel, creatief en buiten de gebaande paden, zoals u van ze gewend bent! Het hebben van een ledwall, een lampje, een CO2-tje.. het is al lang niet meer bijzonder. Regelmatig verbloemt de saus echter de flauwe smaak van het eten. Bij This is Beethoven wordt alles op maat gemaakt. Van de beelden en visuals op de led-screens, de muzikale invulling, de lichtshow, tot het gebruik van de special FX. This is Beethoven verstaat als geen ander de kunst om een weergaloze show neer te zetten waarbij alles samenvalt en waar bij elk evenement dus alles klopt! #notjustacoverband! Coverband sensatie This is Beethoven boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

This is Beethoven show

This is Beethoven” brengt een ongekende show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it! Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief… en dat is het dus ook!

This is Beethoven repertoire

Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest. Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend. Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen.

This is Beethoven boeken

Een optreden van This is Beethoven boeken doe je bij Artist Agency Nederland. This is Beethoven inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van This is Beethoven neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van This is Beethoven. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...