Bel: 0523 208 007 of mail:

Thomas Berge boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Thomas Berge boeken bij Artist Agency Nederland

Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd (28) is zanger Thomas Berge intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie. Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen. Na een ruime periode van muzikale bezinning werkte Thomas, samen met producer Gordon Groothedde, het afgelopen jaar in alle stilte aan nieuw materiaal. Die stilte is nu voorbij want wanneer NPO Radio 2 producer Bart Arens bij toeval Thomas’ nieuwe single ‘Laten Gaan’ te horen kreeg besloot deze om hem, op verzoek van Berge, meteen een week lang als mystery artist te gaan draaien. Thomas Berge boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Thomas Berge: Laten Gaan

“‘Laten Gaan’ is een van mijn meest persoonlijke tracks die ik ooit heb gemaakt. In eerste oorsprong was de song gebaseerd op mijn toenmalige relatie maar intussen is het verhaal tekstueel sterk geëvolueerd. Deze single gaat over een sterk verlangen, terwijl je weet dat je allebei van de verboden vrucht aan het eten bent. Iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in herkennen”, aldus Thomas Berge. “Het is een zeer progressieve song geworden, met een ontzettend catchy refrein. Maar het is vooral onderdeel van de nieuwe sound die ik samen met Gordon heb ontwikkeld. Een sexy en uitdagende nieuwe Thomas Berge. Een nieuwe artiest die wat uitdagends losmaakt en taboe’s doet ontketenen. Gordon en ik zijn intussen dan ook goed op weg naar een volledig album. Het resultaat van twee jaar intensief werken, proberen en uittesten, en vooral er bijzonder vol voor gaan”, zegt Thomas Berge vastberaden.

Thomas Berge in De Beste Zangers

Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in ondermeer Afas live en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een rasechte entertainer pur sang. Hij was een van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards als logisch gevolg. Zijn album ‘Berge Verzet’ wordt genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. Maar nu kiest Berge dus resoluut voor de pop kant en die kunnen we deze keer absoluut niet ‘Laten Gaan’. Thomas Berge live op uw evenement staat garant voor Nederlandstalig top entertainment pur sang. Met een grote aanhang fans op social media en concerten is ambiance gegarandeerd!

Thomas Berge – componist/ auteur

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag  gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas Berge een aandeel in de hit “Leef!” van Andre Hazes Junior.

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Thomas Berge neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Thomas Berge. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...