Bel: 0523 208 007 of mail:

Tina Turner tribute boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 persoon


Tina Turner tribute boeken bij Artist Agency Nederland

De verbluffende overeenkomsten tussen de leadzangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat er een wervelende show kan worden neergezet door deze Tina Turner Tribute band. Geniet van een niet te evenaren show van Hot Leggs, Your Wildest Dreams… Hot Leggs DE Nederlandse Tina Turner Tributeband wordt in vele kritische en toonaangevende recensies in het buitenland (Hongarije / Frankrijk / België etc.) beschreven als de beste Tina Turner Tribute-band! Deze Tina Turner tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Tina Turner tribute Hot Leggs

De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam, hetgeen is uitgegroeid tot een  wervelende act met haar live band.
Hot Leggs is de beste en meest gelijkende Tina Turner Tribute. Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken. ​Hot Leggs De Nederlandse Tina TurnerTributeband groeide uit tot een 11 mans formatie. De bezetting is drums, basgitaar, toetsen, gitaar, saxofoon en 3 backing vocals. De show wordt visueel ondersteund door 2 professionele dansers

Tina Turner tribute boeken

De Tina Turner Tribute is te boeken op verschillende manieren: Als Tina Turner Tribute look-a-like solo met een spetterende tapeact van 1×30 minuten,   met  2 danseressen. Full Show Tina only, dampende show van 10 personen inclusief 2 danseressen van max. 1×90 minuten. De Tina Turner Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van de Tina Turner Tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Tina Turner Tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...