Bel: 0523 208 007 of mail:

Tina Turner Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

in overleg minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Met haar jarenlange ervaring is Nice ‘N Rough ft. Pepi Petersen (NL) zonder twijfel een van ’s werelds beste Tina Turner lookalikes. Vol energie en gewapend met de krachtige stem – die overigens verrassende gelijkenissen heeft met die van Tina Turner zelf – de bewegingen en de ware passie voor deze legendarische Diva brengt Pepi Petersen de beste, typische en herkenbare Tina Turner sound.

Nice ‘N Rough ft. Pepi Petersen maakt van ieder optreden een ware show met het ultieme gevoel van een Tina Turner concert. Met de unieke gelijkenissen qua uiterlijk, performance en stem neemt Pepi Petersen haar publiek mee naar een andere wereld vol emotie. Met de passie waarmee ze haar optredens verzorgt zou je al snel vergeten dat het om een optreden van Pepi gaat in plaats van Tina.

Sluit je ogen en waan jezelf bij een concert van Tina Turner. Pepi Peterson neemt je graag mee langs de welbekende hits,  zoals “Nutbush City Limits”, “Proud Mary”, “Private Dancer”, “Steamy Windows”, “Simply The Best” en nog veel meer bekend werk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...