Bel: 0523 208 007 of mail:

Tino Martin boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 8.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Tino Martin boeken bij Artist Agency Nederland

Het is 2018 wanneer het grote publiek kennismaakt met Tino Martin. Met fantastische vertolkingen in het tv-programma ‘De Beste Zangers’ zag menigeen in dat Tino niet ‘slechts’ de zoveelste volkszanger was, maar dat hij veel meer in zijn mars heeft. ‘Zij Weet Het’, een nummer van top producer Glen Faria ging viraal en werd uiteindelijk de landelijke doorbraak voor Tino Martin. Toch is dit niet het eerste hoogtepunt voor de zanger: 2015 was al een bijzonder succesvol jaar voor Tino Martin. In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar, in het eerste weekend van oktober, stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. Met 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen en ontving hij de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Het was de start van een turbulente carrière voor de volkszanger. Een optreden van Tino Martin boeken? Tino Martin inhuren voor een optreden doe je bij Artist Agnency Nederland.

Tino Martin in de Ziggo Dome

In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. Hij released tevens het album ‘Hoe ik het zie’ en mag voor de 2e keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Op 8 juni 2019 geeft Tino Martin zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch stadion.

Tino Martin boeken

Een optreden van Tino Martin boeken of Tino Martin inhuren voor een concert? Dat is geen probleem! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie over Tino Martin. We voorzien je graag van zijn beschikbaarheid qua agenda. Tino Martin is zowel in te huren voor solo optredens als ook met band. Het is daarbij ook mogelijk om een avondvullend concept neer te zetten. We vertellen je graag over de mogelijkheden en voordelen van een compleet ingevulde show, indien gewenst inclusief licht en geluid. Tino Martin boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...