Bel: 0523 208 007 of mail:

Tjindjara

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

3 personen


Tjindjara boeken bij Artist Agency Nederland

Tjindjara maakt verpletterende indruk bij The voice of Holland!

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice of Holland maakte een verpletterende indruk op de jury én het publiek! Tjindjara zong het nummer ‘What About Us´ van P!nk en wist daarmee alle coaches te overtuigen. “Sensationeel gedaan”, aldus Sanne. Anouk deed daar nog een schepje bovenop met de uitspraak: “Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de finale terecht gaat komen.” Ze koos uiteindelijk voor Ali B.

Tjindjara is geen onbekende in het vak. Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld. Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor en scoorde vervolgens mooie rollen in de musicals Dreamgirls én The Bodyguard. Maar de zangeres werkt ook aan haar eigen muziekcarrière! In 2015 verscheen de track in samenwerking met Dirtcaps en begin dit jaar lanceerde zij haar eigen single “Angel On The Streets’ ft. F1rstman.

Tjindjara is klaar om Nederland te veroveren met haar uptempo dance show! Samen met 2 dansers brengt ze een vette show met hits van o.a. Rihanna, Katy Perry en Whitney Houston, maar ook ‘What About Us’ van P!nk en ‘Rockabye’ en ‘Symphony’ van Clean Bandit.

Tjindjara boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...