Bel: 0523 208 007 of mail:

Turn up the 90s

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.450
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. Special FX


Samenstelling:

6 personen


Turn Up the 90s boeken bij Artist Agency Nederland

Fun, Party en Power zorgen voor de ultieme 90’s live sensatie:
Turn Up The 90’s!!!

Met een waanzinnige liveshow vol special effects en interactie, beleef je samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken!

In deze avondvullende actieshow word je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene. Ondersteund door een vaste professionele technische crew, het grootste boekingskantoor in het land en met de beschikking tot onbeperkte middelen voor licht, geluid en special effects, is Turn Up The 90’s onbegrensd in mogelijkheden. Deze indrukwekkende live-act staat dan ook aan de top van de Nederlandse entertainmentindustrie. Turn Up The 90’s garandeert met 7 ervaren topmuzikanten en hun rock&roll attitude dat zij ieder feest op zijn grondvesten zal doen schudden. Verwacht veel en je krijgt nog meer, dat is het motto van deze explosieve bende. Deze high energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je als een wervelwind met veel fun en power back to the 90’s.

Kortom: Turn Up The 90’s geeft elk feest de WOW-factor! Turn Up the 90s boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...