Bel: 0523 208 007 of mail:

U2 Tribute boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.950
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. riders


Samenstelling:

Band


U2 Tribute boeken bij Artist Agency Nederland

Een kloon van een van ’s werelds grootste bands, in zowel uiterlijk als geluid. Dat is U2two. Vier U2 fans en daarbij rasmuzikanten en döppelgangers vertegenwoordigen sinds 2008 de Ierse rockgroep U2. U2two wordt als U2 coverband door menig kenner in binnen- en buitenland getipt als meest overtuigende U2 imitatie ter wereld. Naast dat de band exact hetzelfde U2 bandgeluid laat horen is de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band Sam Kramer. Met zijn stem die als twee druppels water op Bono lijkt, wordt daarom ook nog de zelfde sfeer neergezet die het publiek gewend is van U2 zelf. Als Bono imitator is hij wereldwijd één van de best gelijkende evenbeelden van U2-leadzanger Bono. Een optreden van de U2 Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

U2 Tribute hoogtepunten

U2two is ook als tributeband een graag geziene act op (inter)nationale tribute festivals, beurzen en evenementen. Tijdens het 30 jarig jubileum van U2 zelf in 2010, trad de band op in een nagenoeg uitverkochte Melkweg in Amsterdam. In 2015 werd de band wederom gevraagd in de Melkweg op te treden. Ook trad de band in 2012 op tijdens het WK Superslalom voor Heren in CransMontana Zwitserland. Begin 2020 speelde U2 Tribute band zelfs op uitnodiging tijdens een groot internationaal festival in Dublin – de hometown van U2!

U2 Unplugged

U2 unplugged is niet zo maar een U2 imitatie maar een akoestische variant ervan. Vier rasmuzikanten spelen de grootste hits van U2 in een hele intieme en bijzondere setting. Zo wordt U2 opeens geschikt voor plechtigheden, dinershows en privé partijen. Zittend op een barkruk brengt U2 unplugged u in vervoering. Van deze act is door de TV studio’s in Hilversum een professionele DVD gemaakt. Filmpjes hiervan zijn op Youtube inmiddels miljoenen keren bekeken. U2two bracht een live DVD uit met zogenaamde “unplugged” songs. De registratie vond plaats in de studio’s in Hilversum door het bedrijf wat ook “The Voice” produceert. De DVD is bij Bol.com verkrijgbaar of gewoon voor 15 euro via onze webshop. Het is ook mogelijk om deze speciale Unplugged sessie te boeken.

Boekingen U2 Tribute

Een optreden van de U2 Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. U2 Tribute inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van deze U2 Tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van deze U2 Tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...