Bel: 0523 208 007 of mail:

U2 Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 120 minuten


Omschrijving:

Excl. riders


Samenstelling:

Band


U2 Zen Garden is DE Internationale U2 Tribute, geleid door Zeno Sala, wereldwijd bekend als de dubbelganger van Bono Vox. Ieder element van deze band is gekozen door nationale selectie. Zeno Sala brengt met zijn Zen Garden U2 shows sinds de start in 1999 meer dan duizend shows over de hele wereld, met optredens in o.a. Italië, België, Zwitserland, Spanje, Turkije, Ierland, Slovenië, Rusland, Zuid-Amerika en natuurlijk Nederland.

U2 Zen Garden is naast de ongelooflijke, fysieke gelijkenis qua uitstraling en vocale kwaliteiten met Bono ook nog eens een band die met enorm veel zorg, toewijding en overtuiging de unieke U2 sound weet te evenaren. Daarmee weet de band bij ieder optreden het publiek van begin tot eind in te pakken, alsof het een concert van de echte U2 is.

Zanger en frontman Zeno die als drummer afgestudeerd is aan het conservatorium, maar ook een begenadigd gitarist is lijkt qua zang en uiterlijk ongelooflijk veel op zijn idool Bono. Hij werkt sinds 1993 als professioneel muzikant, componist, schrijver en arrangeur en heeft met eigen werk o.a. de finale van de prestigieuze San Remo rock wedstrijd bereikt.

Matt heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het spelen van de zeer kenmerkende gitaarpartijen van The Edge. Na uitgebreid bestuderen van de door The Edge gebruikte apparatuur heeft hij in de loop der jaren exact dezelfde gitaren, versterkers en effecten aangeschaft. Matt is in staat om zijn apparatuur zo te configureren dat hij exact de set-up van de diverse U2 tours kan kopiëren. Daarnaast is hij een zeer goed achtergrondzanger en een geweldige performer.

Frontman Zeno heeft met U2 Zen Garden en andere bands meer dan 1.000 U2 tribute concerten gegeven over de gehele wereld. Hoogtepunten van de afgelopen jaren was het optreden voor de Spaanse televisie in de Olympische sportzaal in Barcelona (Sant Jordi Palau) voor meer dan 12.500 mensen en het mega Reuring Fest , Purmerend NL waar meer dan 10.000 mensen bij aanwezig waren. Voorafgaande aan de show op Reuring had de band een interview met de enige erkende U2 Fancub in Nederland.

U2 Zen Garden gaf in de afgelopen jaren geweldige shows in Europa , Paraquay , Mexico en Zuid-Amerika en tevens was U2 Zen Garden de 1ste U2 Tribute die in Rusland heeft opgetreden. U2 Zen Garden is een unieke happening die je live gezien moet hebben!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...