Bel: 0523 208 007 of mail:

UNITE boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek tot 800 personen


Samenstelling:

Band


UNITE boeken bij Artist Agency Nederland

Neem de volgende dag maar vrij, want met UNITE beleef je een avond waar je wel even van moet bijkomen! Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen. Want, door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE, krijgt iedereen zin om te feesten. UNITE maakt van ieder (tent- / kermis- / bruiloft- en bedrijfs-) feest, hét feest van het jaar! Hits van nu, classics of Nederlandstalig, UNITE geeft alles. De band heeft maar één doel en dat is jouw feest tot “the best party ever” maken. UNITE boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

UNITE bandleden

Het dynamische front is een lust voor het oog. Een prachtige zangeres die je raakt met haar mooie stem, een zanger met de looks alsof hij uit een Boy-Band komt, pakt je in met zijn zwoele stem. De combinatie met een rockende gitarist, een rappende bassist en een drummer die beats brengt, is “de kers op de taart”. Doordacht en alles klopt, van voor tot achter en van links naar rechts. Gewapend met de fijnste medleys brengt de band een repertoire waarmee iedereen in het publiek geraakt wordt!

UNITE boeken

UNITE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van UNITE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van UNITE . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. UNITE is te boeken van grote evenementen als feestweken, bedrijfsfeesten tot intieme bruiloften.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...