Bel: 0523 208 007 of mail:

Vangrail boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.500
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. tot 1.000 personen


Samenstelling:

5 personen


Vangrail boeken bij Artist Agency Nederland

Met meer dan 1200 shows op hun naam, hoort Vangrail inmiddels bij de top van Nederland. Ze kregen de award voor populairste band in handen en bewijzen dat door iedere keer een unieke show neer te zetten. De hitsingle ‘Laat de muziek aan’ laat zien dat Vangrail veel meer is dan een coverband. De vijfkoppige band met Raynaud Ritsma als frontman, weet iedere zaal oprecht en muzikaal te bespelen. Van bedrijfsfeest tot festival, Vangrail blaast iedereen steil achterover. Vangrail boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De Vangrail show

Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is. Wat we doen is heel simpel, althans dat lijkt zo. We hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat we deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet! Deze show is ook als bedrijfsfeest of besloten feest beschikbaar en heeft de kwaliteit zoals men die gewend is van Vangrail en voor mensen die het nog niet hebben gezien een ultieme muziek en entertainment beleving! Je weet niet wat je mist!

Vangrail en eigen repertoire

Een ander avontuur… Naast het coverwerk heeft Vangrail een contract mogen tekenen bij platenmaatschappij Red Bullet, bekend van o.a. Golden Earring, Het Goede Doel, Shocking Blue. Vangrail heeft zich het afgelopen jaar mogen richten op het schrijven van een nieuwe plaat. Van deze plaat zijn al twee singles in de Nederlandse Top 100 gekomen. Vangrail was te gast bij Radio 3FM, Radio 2, De Tros, De Wereldomroep en alle grote regionale stations. Op aanvraag kan Vangrail op o.a. festivals een show met eigen werk geven. Vangrail is van alle markten thuis: een dampende covershow, of een mooie show met eigen werk. Beide zijn beschikbaar, en voor beide draait Vangrail haar handen niet om!.

Vangrail boeken

Vangrail boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Vangrail neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Vangrail . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...