Bel: 0523 208 007 of mail:

Veronica Drive-in

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.795
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten


Omschrijving:

Incl. decor + M-set


Samenstelling:

1 persoon


Vriend en vijand zijn het erover eens: de eerste, échte Drive-In Show in Nederland met sterren-DJ’s was de Veronica Drive-In Show.

Voor veel Nederlanders is de naam nog steeds magisch. Die magie leeft voort in de Radio Veronica Drive In Show! Al jaren de beste drive-in show en nu in een compleet nieuwe setting!

De beste Radio Veronica DJ’s, omgeven door een hypermoderne DJ-Booth, zorgen op vrijwel iedere plaats in Nederland voor een gegarandeerd feest. De Radio Veronica DJ Tour is op vrijwel ieder evenement in te zetten en doet het publiek verbazen, verrassen en vermaken. Geen feest of evenement is meer hetzelfde met de Veronica Drive In Show. De ervaren DJ’s van Radio Veronica zoals Rick van Velthuysen, Silvan Stoet en Juri Verstappen draaien de beste 80’s, 90’s & 00’s Hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica Drive In Show 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...