Bel: 0523 208 007 of mail:

Vinchenzo

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Vinchenzo boeken bij Artist Agency Nederland

Vinchenzo Tahapary was één van de jongste deelnemers tijdens het zevende seizoen van The voice of Holland, die meteen de harten van de kijkers veroverde door zijn opvallende stemgeluid. Met zijn unieke sound behaalde hij de derde plaats bij de populaire talentenjacht.  Zijn talent wordt ontdekt als hij tijdens een theatershow van Ali B het podium op wordt gevraagd om samen met Ali B het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL, waardoor hij uiteindelijk bij the blind auditions van The voice of Holland belandt. Na een wervelende auditie vechten de coaches om Vinchenzo in hun team te mogen verwelkomen. Hij kiest voor Ali B als coach en schopt het tot de finale waar hij voor het eerst zijn single ‘Steady Love’ laat horen. Vinchenzo boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met het schrijven van nummers en maakt hij zich op voor de release van zijn volgende single. Zijn repertoire bestaat uit een mix van nummers van The voice, Pop, R&B en hiphop van nu, die hij op zijn eigen manier ten gehore brengt.

Vinchenzo bij The Voice of Holland

Bij zijn Blind Audition verbaasde hij heel Nederland met zijn volwassen stem. Na alle smeekbedes van de coaches, koos Vinchenzo uiteindelijk voor Ali B. Tijdens The Battle moest Vinchenzo vechten voor zijn plek, want Chimobi maakte het hem niet makkelijk. Toch was het Vinchenzo die door ging naar The Knockouts. Met zijn unieke stemgeluid zorgde Vinchenzo wekelijks voor verbazing bij het grote publiek door zijn eigen, bijzondere versies  van de gekozen nummers ten gehore ten gehore. Ali B was tijdens de finale erg duidelijk in zijn oordeel: “Jij bent een ster, je bent er klaar voor.”

Vinchenzo boeken

Een optreden van Vinchenzo boeken bij Artist Agency Nederland: eenvoudig gedaan! Vraag vandaag nog de beschikbaarheid op voor Vinchenzo of plaats een vrijblijvende optie. We helpen je graag verder!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...