Bel: 0523 208 007 of mail:

Whomadehouse

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Whomadehouse boeken bij Artist Agency Nederland

Whomadehouse is een Nederlands dj- en producerduo (Jost Oordt en Ramon Wind). De heren maken eigen dance muziek en draaien in clubs en op festivals. Genres: EDM/Big Room House/Progressive house. Whomadehouse boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Whomadehouse op de portals

Muziek van Whomadehouse is wereldwijd verkrijgbaar op downloadportals als iTunes, Spotify en Beatport. Platenmaatschappijen Ensis Records en Aqualoop Records hebben tracks van het duo uitgebracht, zoals ‘NXT’ en ‘GONE’. Ensis Records is een van de grotere Oost-Europese dancelabels dat zich richt op het uitbrengen en promoten van dancemuziek. Aqualoop Records is het label van house-dj Pulsedriver.

Whomadehouse shows

Optredens van Whomadehouse: Club Revelation (Enschede), Barricade (Deventer), Explosion Festival (Ommen), Het Allermooiste Feestje (Sibculo), Save Our Summer Dance Festival (Den Ham), Forest Hill Festival (Vroomshoop), RHR (Showcase, Geldrop), Clubstitute Dance Radio (Hardenberg), Laidnight Radio (Zwolle), Revulsion FM (podcast “Showtime Sessions”).

Whomadehouse boeken

Whomadehouse boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Whomadehouse neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Whomadehouse . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg Whomadehouse op Insta ▸

http://instagram.com/whomadehouse   http://instagram.com/ensisrecords

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...