Bel: 0523 208 007 of mail:

Xander de Buisonjé

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 8.500
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/B-set en vleugel


Samenstelling:

1 persoon


Xander de Buisonjé boeken bij Artist Agency Nederland

Xander de Buisonjé leerden we kennen oorspronkelijk als frontman van Volumia!, waar hij zelf geschreven nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. In 2004 vertolkte Xander het nummer ‘Zij Gelooft In Mij’ tijdens de uitvaartdienst van André Hazes. Hij bracht die avond een muzikale ode aan de overleden zanger. Jaarlijks worden als eerbetoon aan André Hazes in de Ziggo Dome de ‘Holland zingt Hazes’ concerten gegeven. Xander zingt daar samen met vele andere Nederlandse artiesten de bekendste liedjes van André Hazes. Xander de Buisonjé boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De Vrienden van Amstel Live

Vijf solo-albums, een akoestische album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Daarnaast begint hij ook een gevestigd presentator te worden. Als presentator van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ zet Xander de Buisonjé al vijf jaar op rij de grootste Amstel kroeg van Nederland op zijn kop. Natuurlijk laat Xander het niet alleen bij presenteren, ook op muzikaal vlak doet hij helemaal mee! Xander behoort tot één van de artiesten die het meest heeft opgetreden bij ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ In 2015 zal hij met trots weer de rol van gastheer op zich nemen!

Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Xander de Buisonjé neem je eenvoudig contact op met ons. Het is mogelijk om Xander te boeken voor een solo optreden (inclusief vleugel), met band, maar ook als trouwambtenaar, presentator of coach. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Xander de Buisonjé . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...