Bel: 0523 208 007 of mail:

Zoë Livay boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Zoë Livay boeken bij Artist Agency Nederland

TVOH deelneemster Zoë Livay zong de sterren van de hemel. Tijdens knock-outs in seizoen 9 van The Voice of Holland blies ze het publiek omver met het nummer Verleden Tijd, waarna haar coach Ali B haar een opmerkelijk voorstel deed: plaatsnemen op de stoel of uit het programma stappen, waarna ze zouden praten over een platencontract bij Ali’s label. Zoë Livay koos het laatste. Zoë Livay boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Keuze

Zoals elke kandidaat, hoopte Zoë een stoel te veroveren voor een plek in de finale, maar voor haar liep het toch even anders. Ali B legde haar een keuze voor: “Of je krijgt een stoel of je loopt door die tunnel en je wacht op mij na het einde van de show en we gaan praten over een contract bij mijn label.” Zoë hoefde niet lang na te denken over haar keuze: “Dan ga ik voor het tweede Ali.”

Doel

“Wat mijn doel was hier, is dat iemand me zag en dat heb jij gedaan. Voor mij is de wedstrijd klaar. Laten we dat gewoon doen”, volgt ze haar verhaal. Collega Anouk reageert verbaast op de keuze van Ali en maakt bij een andere kandidaat de grap: “Door de tunnel of naar boven.”

Zoë Livay boeken

Zoë Livay boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Zoë Livay neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Zoë Livay. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...