90s Till Now boeken

90s Till Now boeken bij Artist Agency Nederland

90s Till Now boeken doe je bij Artist Agency Nederland

Flügel staat garant voor FEEST in de breedste zin van het woord. De populaire act “Ouwe Jongens Krentebrood” heeft samen met ex-TMF icoon Jeroen Post de nieuwe Flügel “90’s Till Now” CD gemixt en gekoppeld aan deze CD gaan de heren gezamenlijk met een 3 uur durende show het land in, De Fügel 90’s Till Now Party staat gereed om geboekt te worden in uw uitgaansgelegenheid, op uw Kermis of op iedere andere gelegenheid! 90s Till Now boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Over #OJKB

“Ouwe Jongens Krentebrood” Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde met elkaar, gezellig ! 
90’s HITS IN EEN NIEUW JASJE !

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een Dj Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa, in de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken, nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren !

Met het strakke doch classic design van het artwork is #OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival. #OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 60 minuten en is te bestempelen als “Het feest der herkenning” maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek !

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen