SuperZeroes boeken

SuperZeroes boeken bij Artist Agency Nederland

SuperZeroes-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes! Ruben & Bram zijn zeker niet nieuw in de scene. Na 500+ boekingen op hun naam hebben staan is het tijd voor iets nieuws! Met deze act worden krachten gebundeld, om die flashback naar vroeger beter dan ooit terug te brengen op de dansvloeren! SuperZeroes boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

SuperZeroes boeken

SuperZeroes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van SuperZeroes neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van SuperZeroes . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

SuperZeroes op Spotify

Alvast in de stemming komen? Wij hebben al een paar heerlijke glijertjes voor je in de wachtrij gezet! Vergeet je niet ondertussen je tamagotchi te voeren?

Duur:                   1x 60/90 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen