Contact

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden we erg belangrijk. We leren onze klanten graag kennen en denken actief mee in de totstandkoming van een feestweek, bedrijfsfeest, bruiloft of tentfeest. Op onze website doen we ons best om de gages van onze artiesten en bands zo actueel mogelijk te houden, zodat je direct een indruk hebt van de kosten.

Gratis advies

Zeker bij combinaties van meerdere artiesten en bands, of de programmering van een complete feestweek, is het erg raadzaam om slim te kijken naar belangrijke zaken als techniek en podiumafmetingen. Vaak zijn hierbij namelijk kostenbesparende samenwerkingen voorhanden. We denken graag met je mee!

24 Uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Tijdens kantooruren (dagelijks van 09.00 tot 18.00) zijn wij bereikbaar via 0523 208 007. Buiten kantooruren zijn we tot 21.00 bereikbaar op de mobiele nummers. In de weekenden, tijdens boekingen of in geval van nood is er altijd iemand van ons bereikbaar op het kantoor nummer. Deze staat dan automatisch doorgeschakeld.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen?
Neem dan eenvoudig contact op via het formulier aan de rechterzijde.

We staan dagelijks voor je klaar om mee te denken bij de programmering van jouw feestweek, tentfeest of bedrijfs-evenement. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken met ons en onze werkwijze. Uw evenement in goede handen! De koffie staat altijd (vers gezet) klaar.

Contactgegevens

Steenbergerwijk 437701 RA Dedemsvaart

T | 0523 208 007
E | contact@artistagency.nl

M | 06 383 887 66   (Roy Schoemaker)