Artiesten boeken, zo gemakkelijk en persoonlijk mogelijk.

Artist Agency Nederland

Dit is elke dag het doel waar wij als Artist Agency Nederland naar streven. Na een aantal jaar actief geweest te zijn in de artiesten- en evenementenbranche besloten wij in 2013 om voor onszelf te beginnen. Artist Agency Nederland is hiermee een jong, maar desalniettemin een betrouwbaar en ervaren artiestenbureau. Wij zijn actief op het gebied van artiestenboekingen, evenementen en management.

Waarom Artist Agency Nederland?

Een service bieden die verder gaat. Een open en eerlijke werkwijze is volgens ons de sleutel tot een succesvolle samenwerking en een plezierig evenement. Als je een artiest of band wilt boeken, wil je geen boekwinkels aan papier moeten invullen en uren aan de telefoon moeten hangen. Daarom streven wij er, elke dag weer, naar om deze dienst zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk aan te bieden. Transparante overeenkomsten zonder kleine lettertjes bieden duidelijkheid voor jou als klant.

Wij proberen zo veel mogelijk bij boekingen aanwezig te zijn, zodat er altijd een aanspreekpunt is voor de artiest of voor de boeker. Wij nemen alle taken op ons, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wij proberen hoge verwachtingen te stellen en deze ook waar te maken. Naast dat wij de dienst van het boeken aanbieden, zijn wij tegelijk ook adviseurs. Piekeren over wie het best bij uw feest past? Bel even. Wij willen je graag persoonlijk leren kennen, zodat wij op die manier samen met jou een passende oplossing kunnen vinden.

Wil je een artiest boeken voor een personeelsfeest, maar heb je geen enkel idee wat voor soort artiest er in de smaak zou vallen? Wij komen bij je langs, of ontvangen je graag voor een kop koffie en een passend advies. Op deze manier proberen wij jou te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk feest!

Founder en CEO

 

Hét gezicht achter Artist Agency Nederland is Roy Schoemaker. Hij is de eindverantwoordelijke en neemt al jouw zorgen uit handen, zodat jij kunt gaan genieten van het evenement.

Roy Schoemaker.

Roy is de founder en CEO van Artist Agency Nederland. Door zijn ervaring op het gebied van (logistiekmanagement en organisatie gaat geen boeking hem te ver. Hij heeft een aanpak die door veel mensen wordt omschreven als ‘no-nonsence. Geen poespas, gewoon doen!‘

‘’Je moet doen wat je zegt en zeggen wat je doet.’’ – Roy Schoemaker

Wil je Roy rechtstreeks benaderen? Bel dan + 31 6 38 38 87 66.

Wil je het team van Artist Agency Nederland versterken? Je bent altijd van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Je bereikt ons eenvoudig op de volgende manieren:

T: 0523-208007 (Ook tijdens weekenden bereikbaar in geval van nood!)

E: Contact@artistagency.nl