Bel: 0523 208 007 of mail:

Over ons

Over Artist Agency Nederland

Artiesten boeken zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is elke dag opnieuw ons doel. En het liefst zo persoonlijk mogelijk! Na meerdere jaren actief te zijn geweest in de artiesten en evenementen branche besloten we eind 2013 voor onszelf te beginnen. Artist Agency Nederland is daarmee een relatief jong, maar ervaren artiestenbureau dat actief is op gebied van artiestenboekingen, evenementen en management. Met een duidelijke bedrijfsvoering, een uitgebreid eigen netwerk en het leveren van kwaliteit hebben we in korte tijd een goede reputatie opgebouwd binnen de artiesten- en evenementenbranche.

Service die verder gaat…

We werken vanuit een visie waarbij de kernwoorden ‘open’, ‘eerlijk’ en ‘transparant’ van groot belang zijn. Het boeken van een artiest of band moet zo eenvoudig mogelijk zijn voor onze klanten. Transparante overeenkomsten bieden duidelijkheid en scheppen positieve verwachtingen. We willen onze klanten graag leren kennen. Weten naar wat ze exact op zoek zijn en daarin zo goed mogelijk adviseren.

Back to Basic

We gaan terug naar de basis van wat wij belangrijk vinden: persoonlijk contact en transparante communicatie. Daardoor kunnen we doen waar we goed in zijn: het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Zoals het volgens ons hoort. Als ondernemer of organisator van een evenement wil je geen zorgen hebben om technische of logistieke zaken omtrent het optreden van de geboekte artiest of band. Dat is waar onze rol zichtbaar wordt: we staan voor je klaar op locatie, zijn het aanspreekpunt voor techniek en artiest, met als doel uw evenement te laten verlopen zoals u het in gedachten had.

Ondanks het korte bestaan van Artist Agency Nederland wordt onze ‘back-to-basic’ bedrijfsvoering al volop herkend en gewaardeerd door zowel artiesten als opdrachtgevers. Bij ons gaat een boeking verder dan alleen papierwerk. Wij komen graag persoonlijk over de vloer bij onze klanten en zijn waar nodig zichtbaar aanwezig op locatie om onze opdrachtgevers en artiesten zo goed mogelijk te begeleiden.

Het Team

Roy Schoemaker - Artist Agency Nederland

 

Roy Schoemaker

Oprichter en mede-eigenaar van Artist Agency Nederland. Door zijn ervaring op gebied van (logistiek) management en organisatie gaat geen boeking hem te ver. Zijn nuchtere ‘no-nonsense’ aanpak wordt door vele klanten en artiesten gewaardeerd. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”.
Roy rechtstreeks benaderen: 06 383 887 66

Rick van der Graaf - Artist Agency Nederland

 

Rick van der Graaf

Oprichter en mede-eigenaar van Artist Agency Nederland. Door zijn muzikale achtergrond ruim tien jaar geleden verzeild geraakt in de artiestenbranche en daar werkzaam geweest als boeker van uiteenlopende artiesten & bands, artiestenbegeleider en tevens coördinator tijdens diverse grote events en festivals.
Rick rechtstreeks benaderen: 06 215 949 82

 

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met Artist Agency Nederland te werken? U bent bij ons altijd welkom, waarbij we onder het genot van een kop koffie graag met u in gesprek gaan. Nog liever komen we bij uw organisatie op bezoek om u beter te leren kennen.

U bereikt ons eenvoudig op de volgende manieren:

T | 0523 208 007 (ook tijdens weekenden bereikbaar in geval van nood!)
E | contact@artistagency.nl

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...