Feestnation boeken

Feestnation boeken bij Artist Agency Nederland

FEESTNATION-boeken-inhuren

Are you ready to #JoinTheNation? Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek. Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun. Feestnation boeken betekent meer dan een vette party… Join the Nation! Feestnation boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo nu draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz. Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten. Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Feestnation boeken

Feestnation inhuren voor jouw evenement? Geen probleem! Feestnation boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Bel of mail ons voor meer informatie, of om direct beschikbaarheid te checken voor Feestnation. Ook is een vrijblijvende optie plaatsen voor Feestnation is geen probleem. We helpen je graag op weg naar een onvergetelijk feest!

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen