Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken bij Artist Agency Nederland

Jody Bernal boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij nog maar 6 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft. Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij een eigen versie te gaan maken. Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was, met 7 weken lang een nummer 1-notering in de Nederlandse Top 40. Jody Bernal boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Oh Bambolero

Een enorme prestatie natuurlijk voor een debuutsingle. Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody vestigde destijds gelijk een record om met twee singles op respectievelijk nummer een en twee te staan. Uniek in Nederland! Aansluitend volgde een reeks van successen; Un Beso Mas stond op nummer 5, Dreams eindigde op nummer 8, het duet met Belle Perez behaalde een mooie nummer 5 positie en de hitsingle Chica Bonita strandde uiteindelijk op nummer 4.

Dansen op het IJs

In 2006 werd Jody door Eyeworks gevraagd om de ijzers onder te binden voor het splinternieuwe SBS-programma ‘Sterren Dansen Op Het IJs’. Tijdens de bloedstollende live televisieshows bleef hij qua score net achter bij Hein Vergeer waardoor hij uiteindelijk een prachtige tweede plaats verovert. Jody was terug van weggeweest en werd direct gevraagd door de organisatie van het prestigieuze Holiday On Ice die Jody full time wilde inzetten in de nieuwste productie ‘De Fantasy Show’. Een prachtige ervaring natuurlijk die Jody absoluut niet had willen missen! Maar ook SBS6 wilde meer. Jody ging items presenteren voor Shownieuws en was als locatie-presentator te zien in de nieuwe reeks van ‘Sterren Dansen Op Het IJs’ en ‘So You Wanna Be A Popstar’.

Musical

In 2007 maakte Jody zijn eerste stappen op musicalgebied. Jody tourde met de Musical Fame een aaneengesloten periode langs de grootste theaters van Nederland en speelde de prachtige rol van Joe. Jody kon alweer een nieuw hoogtepunt aan zijn CV toevoegen. Anno 2010 stort Jody zich weer volledig op zijn zangcarrière. Met een nieuw management aan zijn zijde is hij klaar voor de toekomst. Met zijn nieuwe single ‘Dame Tu Veneno’ slaat Jody een compleet nieuwe richting in. De single is opgenomen met een echte bigband en werd direct gebombardeerd tot FavoRuudschijf op Q Music.

Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Jody Bernal treedt op met een live DJ set van 60 minuten, waarbij hij enkele van zijn eigen nummers live zingt. Een ideale invulling voor iedere 90s of Zeroes party! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie aan te vragen.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen