April Darby boeken

April Darby boeken bij Artist Agency Nederland

April-Darby-boeken-inhuren-optreden

De Nederlands/ Amerikaanse zangeres April Darby is al lang geen onbekende meer in de wereld van theater en popmuziek. Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan. Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.. Tevens heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL. Met haar soulvolle stem, haar looks en zinderende performance is April Darby klaar om ieder podium te veroveren! Een optreden van April Darby boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

April Darby op het Eurovisie Songfestival 2020

Heel erg mooi nieuws voor April Darby! In mei gaat ze namelijk het voorprogramma van alle negen publieksshows van het Eurovisie Songfestival verzorgen. April zal samen met Jordan Roy een medley van songfestival hits ten gehore brengen, ondersteund door 8 dansers. Inmiddels zijn alle negen shows in het Rotterdamse Ahoy ruimschoots uitverkocht. April is super trots en kan niet wachten; ‘Het is het grootste evenement van Nederland en zo’n grote eer om daar te mogen optreden.’

April Darby in The Voice of Holland

Ook stond ze op grote evenementen zoals Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het Bevrijdingsfestival in Den Haag en de televisieprogramma’s On Air, Nachtegiel, Naar bed met Irene, Koffietijd, 5 Uur Live en ook was April Darby te zien als kandidaat in het jubileumseizoen 10 van “The Voice of Holland”.

April: “Muziek en entertainment is mij met de paplepel ingegoten komend uit hele muzikale families. Er is dan ook niets liever wat ik doe dan zingen en op het podium staan. Ik ben opgegroeid met Soul/Motown muziek en later met grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder. Door mijn Amerikaanse achtergrond ben ik altijd geïnspireerd geweest door deze grote Amerikaanse artiesten en de aanpak van de grote shows op het podium. Ik hoop met ieder optreden dezelfde internationale aanpak te evenaren. Mijn muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waar ik mee ben opgegroeid“.

Boekingen April Darby

Een optreden van April Darby boeken doe je bij Artist Agency Nederland. April Darby inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van April Darby neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van April Darby. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 2475,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Exclusief techniek en geluidsman
Samenstelling:           April met 2 danseressen/dansers

Zie ook: Ieder evenement in goede handen