Arjan Venemann boeken

Arjan Venemann boeken bij Artist Agency Nederland

Arjan Venemann boeken

Naast artiest een succesvol producer.

Jeugd en Zangcarrière.

Van jongs af aan is Arjan bezig met muziek. Omdat zijn moeder accordeon speelde kreeg hij op jonge leeftijd interesse voor het instrument. Met name het volkse repertoire sprak hem aan.

Al snel leerde hij ook gitaar spelen en ontdekte het keyboard. Op 15-jarige leeftijd begon hij een drive-in show, dat bleek een schot in de roos te zijn. Ondertussen groeide zijn verzameling Nederlandstalige singles en albums en werd hij uitgedaagd om mee te zingen. De microfoon kreeg een steeds belangrijkere rol. Hij bemachtigde een aantal originele orkestbanden die hij luidkeels door de microfoon meezong. Doordat zijn muzikale vlam steeds harder begon te branden durfde hij zich ook buiten de familiekring te presenteren. De definitieve vuurdoop van zijn muzikale carrière vond plaats op een feest in Flevoland in 2007. Van het één kwam het ander met als gevolg dat hij geboekt werd op meerdere feestjes.

Zijn debuutsingle ‘Het is weer weekend’ verscheen in 2008. Dit werd een enorm succes onder andere doordat hij het land door toerde om cd’s af te geven bij de piratenstations.

Arjan werd geboekt voor grote evenementen, bezocht talloze landelijke/regionale radiostations en kwam in het vizier van tv-stations. De olievlek verspreidde zich in rap tempo.

Inmiddels heeft Arjan al een groot aantal eigen singles op zijn naam staan, waaronder de zeer succesvolle single ‘Lena’ (2015) en z’n in 2021 gelanceerde ‘In mijn dromen’. Tijdens de coronapandemie nam hij met Aukje Fijn een aantal akoestische nummers op die via de socials werden gedeeld. Dat leverde enorm veel positieve reacties op.

Studio eigenaar – Producer – Songwriter

In het jaar 2008 begon Arjan op zijn zolderkamer een hobbymatige opnamestudio. Hij nam z’n eigen producties op en werd tegelijkertijd benaderd door andere artiesten om dat ook voor hen te doen. Vanaf 2014 heeft hij zich volledig gestort op het produceren van liedjes, vele artiesten werken vanaf die tijd vol tevredenheid met hem samen.

Via een aantal netwerkborrels kwam Arjan in contact met producer Hans Aalbers. Omdat Hans als één van de beste producers te boek staat (Andre Hazes, Gerard Joling, Mart Hoogkamer) vroeg Arjan of hij zijn producties af wilde mixen, zodat het eindresultaat nog beter uit de verf kwam. Andersom kreeg Arjan ook opdrachten van Hans. Sinds 2019 heeft Arjan een eigen studio in hetzelfde pand in Nederhorst den Berg. In deze stimulerende omgeving en met de rijke hithistorie van de studio worden zijn producties steeds professioneler. Samen met Hans schrijven en produceren ze voor de vaderlandse topartiesten en niet zonder succes.

Nu de coronapandemie achter de rug lijkt te zijn, roept zijn oude passie hem weer, hij wil zo veel mogelijk blijde gezichten zien wanneer hij op de planken staat.

Arjan Venemann boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Arjan Venemann neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Arjan Venemann. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         3 x 45 minuten
Omschrijving:           Incl. M-Set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen