Belle Perez boeken

Belle Perez boeken bij Artist Agency Nederland

Belle-Perez-boeken

De latin zangeres van de lage landen viert volgend jaar haar 20-jarig jubileum als artiest! Niet alleen in België, maar ook in Nederland kan Belle rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het Plein presenteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Hits als ‘Que Viva La Vida (Chiquitan)‘, ‘Enamorada‘, ‘El Mundo Bailando‘ en ‘Ave Maria‘ zitten in ons muzikale geheugen gegrift. Belle Perez boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Twintig jaar Belle Perez

Het weergaloze latinfeest wordt op 1 juni in gang gezet in De Roma in Antwerpen met de voorstelling van het gloednieuwe album ‘Fiesta Perez!’ én het startschot van de gelijknamige tour langs Vlaamse en Nederlandse podia.

Haar eerste stapjes als zangeres zette ze als kind, toen ze zong in fla-mencogroepjes en deelnam aan talentenjachten. Bij het grote publiek werd ze bekend in 2000, door haar deelname aan het programma Eu-rosong, de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World. Al heeft ze uiteindelijk nooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, ze vestigde in haar tweede moederland wel haar naam als zangeres en tv-presentatrice en scoorde hit na hit. Ook internationaal werd ze opgemerkt. Ze kreeg een platencontract in Amerika en toerde door Noord- en Zuid-Amerika.

Belle Perez boeken

Belle Perez boeken voor solo optredens doe je bij Artist Agency Nederland. Belle Perez boeken voor een concert inclusief band is ook mogelijk. Voor meer informatie over een optreden van Belle Perez neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Belle Perez. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 3750,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen