De Bolle Jan Show boeken

De Bolle Jan Show boeken bij Artist Agency Nederland

bolle jan show boeken

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg…. de rest van het verhaal is bekend, toch?

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

Het gezelligste bruine café van Nederland

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieerd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp… kortom, café Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat…

Live

Natuurlijk is ook Bolle Jan aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het café op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en kondigt hij de drie verschillende artiesten aan want ja, die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste Partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self-supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed! Boeken dus!

bolle jan podium

Showfacts De Bolle Jan Roadshow:

  • Sfeervol decor Café Bolle Jan
  • Geluid tot 700 personen
  • ‘Live’ verbinding met het café aan het Rembrandtplein
  • Ledschermen
  • Presentatie door René Froger vanaf Café Bolle Jan
  • 2 Zangers en 1 DJ

Showfacts De Bolle Jan On Tour:

  • Sfeervol achterdoek Café Bolle Jan
  • Geluid tot 500 personen
  • 5 Zangers uit Café Bolle Jan
  • DJ inclusief meubel tegen meerprijs bij te boeken

De Bolle Jan Show boeken:

De Bolle Jan Show boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van De Bolle Jan Show neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van De Bolle Jan Show. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

 

Gage:                         Vanaf € 4250,- excl BTW en Buma
Duur:                         240 minuten
Omschrijving:           Incl decor inprikken op bestaand geluid
Samenstelling:           5 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen