Bouke boeken

Bouke boeken bij Artist Agency Nederland

Bouke-boeken

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”. Verder trad Bouke als eens op tijdens een grote Elvis herdenking op landgoed Graceland en Memphis. Bouke boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bouke en band

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE! Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Bouke boeken

Bouke boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Bouke neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Bouke. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Bouke op Itunes

Gage:                   € Op aanvraag

Duur:                   1x 30 minuten

Omschrijving:      M-set

Samenstelling:     1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen