Brennan Heart boeken

Brennan Heart boeken bij Artist Agency Nederland

Brennan-Heart-boeken

Brennan Heart (1983) is de artiestennaam van Fabian Bohn, een Nederlandse DJ en producer.

Bohn begon met hardstyle te maken in 2002 als lid van het duo Brennan & Heart, met DJ Thera, totdat ze uit elkaar gingen in 2005. In Mei 2006 richtte hij zijn eigen sublabel op, M!D!FY (lees ‘Midify’) samen met Dov Elkabas (The Prophet) bij het label Scantraxx.

Heart speelde op evenementen over de hele wereld, zoals Hardbass, het Metropolis Festival en het Defqon.1 Festival. In 2009 bracht hij zijn eerste album uit, ‘Musical Impressions’. In 2012 richtte hij zijn eigen label ‘Brennan Heart Music’ op.

Absolute top van het hardstyle-genre

Brennan Heart behoort tot de eredivisie van het hardstyle-genre. Hij werd in 2011 gekozen bij de 100 populairste DJ’s in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 verkiezing. Met tracks als ‘Lose My Mind’ en ‘Running Late’ heeft hij de standaard gezet voor melodieuze en vocale tracks in het genre, die ook duidelijk als zijn trademark kunnen worden beschouwd. Brennan Heart heeft meerdere keren op main-stages gestaan van grote evenementen zoals Qlimax, Decibel, Defqon.1 en Mysteryland. De afgelopen periode is de globaliteit sterk toegenomen met shows in Zuid-Korea, Australië, Zuid-Amerika, Mexico en USA. In het laatste land stond hij op het bekende Electric Daisy Carnival festival in Las Vegas, waarbij ook de brug wordt gelegd naar een meer mainstream EDM publiek.

Boeken

Brennan Heart boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Brennan Heart neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Brennan Heart. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen