Buurman en Buurman Show boeken

Buurman en Buurman Show boeken bij Artist Agency Nederland

Buurman-en-buurman-Show-boeken

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek 4 uur lang van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dance rammer met het volledige arsenaal  aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium! De show is te boeken op inprikbasis of inclusief licht en geluid. De Buurman en Buurman Show boeken? Neem vandaag nog contact op met Artist Agency Nederland voor meer info en beschikbare data.

De Buurman en Buurman Show

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron en Bernard. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop! Ze trekken door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, confetti, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat dat is…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

De show is uniek

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek 4 uur lang van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Interactie en energie zijn de sleutelwoorden voor de Buurman & Buurman Show. En oja, die confetti…? Die kom je de volgende ochtend waarschijnlijk nog in je ontbijt, in de gang en in je schoenen tegen. Geeft niks, daar hebben ze zelf ook altijd last van.

Je leest het al: de Buurman en Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ- show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment, feest en confetti. Tot snel! Cum laude afgestudeerd in feest maken!

Buurman en Buurman Show boeken

Een optreden van de Buurman en Buurman Show boeken doe je bij Artist Agency Nederland. De Buurman en Buurman Show inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van de Buurman en Buurman Show neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Buurman en Buurman Show. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Gage:                         Vanaf € 2495,- excl BTW en Buma
Duur:                         240 minuten
Omschrijving:           Incl. decor, CO2, confetti en sneeuw
Samenstelling:           2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen