Chris de Roo boeken

Chris de Roo boeken bij Artist Agency Nederland

Chris-de-Roo-boeken

Chris de Roo is een echte aanrader voor elk evenement en feest waar kwaliteit en gezelligheid het motto is.

Na een zware periode, waarin hij moest herstellen van een hartinfarct, is de Emmense volkszanger Chris de Roo weer helemaal terug met een werkelijk prachtige nieuwe single, getiteld ‘Honderdduizend Stukken’. “Ik heb echt heel veel geluk gehad, dat realiseer ik mij terdege. Een kransslagader die voor 98 procent dicht was. Voor hetzelfde geld was ik er niet meer geweest.”. Gelukkig ziet alles er inmiddels rooskleuriger uit voor de sympathieke Chris, die binnenkort vader wordt, en met een ijzersterke single ook weer als zanger van zich laat horen. Chris de Roo boeken is weer volop mogelijk! Neem eenvoudig contact op met Artist Agency Nederland voor meer informatie.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo). De nieuwe single ‘Honderdduizend Stukken’ is een sfeervolle akoestische ballade, welke onder productionele leiding van Jeff Zwart op sublieme wijze is vastgelegd. Chris levert hiermee een kwaliteitsproduct van jewelste af, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Chris de Roo boeken

Chris staat te popelen om weer volop op de planken te staan met, naast zijn nieuwe single, een gevarieerd repertoire aan eigen werk en bekende covers. De boekingen worden exclusief verzorgd door Artist Agency Nederland, waar ook het management ligt. Chris de Roo boeken? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een geheel vrijblijvende optie te plaatsen.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Vanaf € 695,- excl BTW en Buma
Duur:                         3x 45 minuten
Omschrijving:           Ook met geluid M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen