Chris Deluxe boeken

Chris Deluxe boeken bij Artist Agency Nederland

Chris-Deluxe-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Maak kennis met Chris Deluxe. Deze DJ begon als resident bij verschillende clubs in Groningen. Zijn creatieve en unieke manier om records te draaien bleef niet onopgemerkt. In no-time werd hij geboekt op locaties in heel Nederland, evenals internationale clubs. Daarnaast ontdekte populaire portals als Dumpert al snel de mix skills van Chris Deluxe. Chris Deluxe boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Zijn stijl? Eclectisch! Een soepele cocktail van verschillende muziekgenres. Met zijn scratch-technieken combineert hij moeiteloos tracks van alternatieve genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en klassiekers. Door zijn manier van draaien op de draaitafels was hij een populaire vraag bij clubs als & Zo, Ocean 41, Anno en festivals als Freshtival en KEIweek in Groningen.

Chris Deluxe bij SLAM!FM

Sinds 2015 wordt Chris regelmatig uitgenodigd om op te treden bij de topradiozenders Radio 538, Slam! en 3FM. Video’s van deze uitvoeringen hebben meer dan tienduizend weergaven op YouTube opgeleverd.
Additonally, met meer dan 250 boekingen per jaar, is Chris Deluxe een van de meest geboekte DJ’s van Nederland.

Chris Deluxe boeken

Chris Deluxe boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Chris Deluxe neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Chris Deluxe. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen