Danny Froger boeken

Danny Froger boeken bij Artist Agency Nederland

Danny-Froger-boeken

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan.  Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Danny Froger boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Daarna ging  het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker. Tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong  live met de band en werd steeds zelfverzekerder.

Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan. Danny treedt op met een 30 minuten durende show waarin hij zijn favoriete nummers brengt. En dat de appel niet ver van de boom valt zal blijken….!

Danny Froger boeken

Danny Froger boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Danny Froger neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Danny Froger. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         €1795,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen