Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink boeken bij Artist Agency Nederland

Dave-Roelvink-boeken

Dave Roelvink werd in Amsterdam geboren op 13 maart 1994 en is natuurlijk de zoon van zanger Dries Roelvink. Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger. Dave Roelvink boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Tv programma’s

De goede looks en het onbevangen karakter van Dave blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is te zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”.

DJ carrière

Medio 2014 raakt Dave in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.
Momenteel richt Dave zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic. In februari 2015 is op RTL5 de reality-soap “De Roelvinkjes” gestart waarin te zien is hoe de familie Roelvink door het leven gaat.

 

Realityster

Langzaam maar zeker begint Nederland van Dave Roelvink te houden. Week na week laat de jonge DJ/realityster in Expeditie Robinson zich van een hele andere kant zien. “Wat een lieve kerel”, “Dave wordt iedere week leuker”, “Sorry voor het vooroordeel, Dave is tof” en “Een teamplayer én harde werker” zijn slechts enkele van de vele positieve reacties over Dave op social media. Naast Expeditie Robinson is Dave te zien in zijn eigen realityshow ‘Dave Het Huis Uit’, waarin hij wordt gevolgd bij het verlaten van het ouderlijk huis. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op RTL XL, welke al meer dan een miljoen views heeft.

Een optreden van de Dave Roelvink boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Dave Roelvink neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Dave Roelvink. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen