Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken bij Artist Agency Nederland

Davina-Michelle-boeken

Davina Michelle, Michelle Davina Hoogendoorn, werd op 12 november geboren 1995 in Rotterdam. Ze combineert pop en soul tot een smaakvolle mix om op elk moment van de dag van te genieten met als doel om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloed en energie geeft. Dat doel weet ze goed te bereiken! Met haar populaire YouTube account wist ze zelfs zangeres PINK! te raken met haar cover. Kort daarop volgde het Nederlandse succes. Met haar deelname aan De Beste Zangers wist opeens heel Nederland wie Davina Michelle is! Davina Michelle boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Davina hield altijd al van zingen en werd daarbij gefascineerd door zangeressen als Beyoncé, Alicia Keys en Christina Aguilera. Haar vrienden en familie begonnen haar aan te moedigen haar talent te gebruiken, maar Davina was niet zo zeker van het nastreven van een carrière in de muziek. ‘’Ik wist niet zeker of mijn stemgeluid gewaardeerd zou worden door andere mensen dan mijn vrienden en familie”.

Davina besloot dit te testen door korte video’s van zichzelf te maken terwijl ze zingend door het huis liep. Sommigen van deze video’s kwamen dus terecht op haar Facebook en het duurde niet lang voordat ze door haar producers ontdekt werd. Na een aantal opnamesessies van samen geschreven liedjes, besloten ze een YouTube kanaal te starten. En met succes: ze werd opgemerkt in binnen- en buitenland.

Davina Michelle bekend in Amerika

Een paar maanden later zag wereldster P!nk haar cover van ‘What About Us’ en daar was ze erg van te spreken. “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?”, zei ze in een video die online werd gepost door Glamour USA. Dat heeft veel teweeggebracht.

Davina in De Beste Zangers

Davina’s YouTube-kanaal groeide aanzienlijk en het verhaal bleef ook niet onopgemerkt door de Nederlandse pers. Ze werd uitgenodigd voor een aantal grote tv-shows en kon door heel Nederland optreden. Kort hierna volgde ook haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Hoewel ze erg vereerd was om in de Nederlandse industrie te worden verwelkomd, droomde ze stiekem ook over Amerika. Dus toen ze werd uitgenodigd om in juni 2018 op een paar evenementen in Amerika op te treden, was er geen aarzeling.

Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Davina Michelle neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Davina Michelle. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen