De Dikdakkers boeken

De Dikdakkers boeken bij Artist Agency Nederland

dikdakkers-boeken

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire. Een optreden van de Dikdakkers boeken? Geen probleem! De Dikdakkers inhuren doe je bij Artist Agency Nederland! We verzorgen zowel de boekingen voor een tape optreden van De Dikdakkers als ook de complete kids shows.

Dikdakkers en Oranje

Tijdens het EK en WK voetbal treden de D!kdakkers in binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte (oranje) feest act. Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows, De Snappie Kidz Show en de Cowboys & Indianen Kidz Show. In de periode rondom Sinterklaas is er een speciale show, het Pepernotenfeest! Een optreden van de D!kdakkers is een feest voor jong & oud. De Dikdakkers boeken bij Artist Agency Nederland? Neem vandaag nog contact op met ons voor beschikbaarheid of meer informatie.

SNAPPIE KIDS SHOW

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen de Dikdakkers in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil. Ze besluiten om af te spreken maar gaan de Dikdakkers Snappie ontmoeten of draait het uit op een teleurstelling?

COWBOYS & INDIANEN KIDS SHOW

De Cowboys & Indianen Kids Show is een interactieve show waarin de kinderen middels een voice-over meegenomen worden langs de hits van de D!kdakkers. De Cowboys & Indianen zijn op zoek naar de schat maar gaan ze deze vinden? Beleef het mee in deze spannende Kids Show en ga samen met de Cowboys & Indianen op schattenjacht!

De Dikdakkers boeken

Een optreden van De Dikdakkers boeken voor jouw eveneement? Geen probleem! Hier kun je de Dikdakkers inhuren voor een onvergetelijk optreden. Zowel de losse optredens als kids shows zijn bij ons te boeken. De Dikdakkers boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor beschikbaarheid of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

 

Volg ons op Instagram

 

Gage Festival:                         Vanaf € 1795,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen