De Wannebiezz boeken

De Wannebiezz boeken bij Artist Agency Nederland

De-Wannebiezz-boeken

Rasentertainers Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. Hun jarenlange vriendschap, de Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij (bijna) niets moet en (bijna) alles mag. De Wannebiezz boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Humor

GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Misschien kunnen we beter de mannen zelf even aan het woord laten. De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent in de smaak met hun humorvolle optreden. Gordon bestempelde het vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en ook Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

De Wannebiezz boeken?

De Wannebiezz hebben het repertoire van het legendarische Cocktail Trio geadopteerd en in een modern jasje gestoken. Daarnaast brengen zij een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar. Van sappige smartlap tot ruige rock ‘n’ roll en alles wat daar tussenin zit. Met z’n drieën of – als u eens uit wilt pakken – met een z’n zevenen als complete live band!

Voor elk feest

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij niets moet en (bijna) alles mag! De Wannebiezz zijn in diverse varianten te boeken voor optredens op privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en artiestenavonden. Een greep uit de mogelijkheden:

Wannebiezz Gezellig:

De naam zegt het al: we maken het gezellig in een drie kwartier durende show. Alle hits passeren de revue en de voetjes gaan geheid van de vloer.

Wannebiezz Dubbel Op:

Als we het in drie kwartier gezellig kunnen maken, laat het zich raden wat we kunnen doen in twee keer die tijd! We gooien alle remmen los en bouwen een ouderwets ‘feesie’. Eventueel in combinatie met een DJ of aangevuld met een andere act.

Wannebiezz in 3 Vout:

Wat dacht u van een middag- of avondvullende show van 3 x 45 minuten? De Wannebiezz trekken alles uit de kast om de toeschouwers een onvergetelijke meezingervaring te bezorgen. Ook hier prima te combineren met een DJ of een aanvullende act.

Wannebiezz B!K D!EL:

De overtreffende trap. De moeder van alle Wannebiezz-optredens. Middag- of avondvullend, in twee keer één uur razen de Wannebiezz aangevuld met een vierkoppige band door hun repertoire heen, inclusief DJ, pauzeset en afterparty.

De Wannebiezz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Artist Agency Nederland. We helpen je graag op weg naar een onvergetelijke boeking van De Wannebiezz!

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 1975,- excl BTW en Buma
Duur:                         45 minuten
Omschrijving:           Standaard geluid tot 250p
Samenstelling:           3 zangers

Zie ook: Ieder evenement in goede handen