DI-RECT boeken

DI-RECT boeken bij Artist Agency Nederland

DI-RECT-boeken

DI-Rect staat alweer 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show heeft nog altijd de energie van een jonge honden band. Op naar een zomer vol adrenaline, shows en knallende alternatieve rock.

Met een flinke rij hits is DI-RECT ideaal geschikt als ‘stevige’ afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement. Begonnen met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daar opvolgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en vooral meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. Zelfs toen in 2009, toenmalig zanger Tim Akkerman besloot de band te verlaten, kozen de overgebleven bandleden Spike van Zoest, Jamie Westland en Bas van Wageningen ervoor om in plaats van de handdoek in de ring te gooien, er juist tegenaan te gaan.

Classic Covers set

Uitsluitend voor de besloten markt is DI-RECT ook te boeken met een Clasic Covers set. Een unieke combinatie van de grootste hits en de allergrootste klassiekers; van James Brown tot Adele en van Jessie J tot The Rolling Stones en alles daar tussen in. Informeer naar de mogelijkheden!

Di-rect

DI-RECT boeken

Wilt u DI-RECT boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van DI-RECT en de beschikbaarheid van DI-RECT?

Artist Agency Nederland is het boekingsbureau voor de boekingen van DI-RECT. Neem contact op via contact@artistagency.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van DI-RECT.

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten
Omschrijving:           Excl. techniek
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen